Антиоксидантният комплекс НовоМин

Антиоксидантният комплекс "НовоМин" - това е нова възможност за профилактика на онкологичните заболявания, намаляване на токсичните ефекти на стандартната противотуморна терапия и при повишаването на ефективността на лечението на злокачествените тумори.

В основата на продукта "НовоМин" лежи уникален комплекс от природни антиоксиданти, чието действие е потвърдено от клинични и експериментални изследвания, провеждани в продължение на 20 години.

От множеството антиоксиданти, съдържащи се в хранителните продукти и с помощта на които може да се усили защитата на организма от стареене, болести, в това число и онкологични, особено важни са витамините А, С, Е. Тяхната роля за защитата на организма от увреждащото въздействие на свободните радикали е отдавна известна, но принципно ново откритие е това, че тези витамини само в строго определени дози и в определено процентно съотношение могат да оказват защитно действие върху здравите тъкани и увреждащо действие върху раковите.

Категории: Здраве и красота, Лекарства

Намерете в: СИБИРСКО ЗДРАВЕ


Да Не

Подобни продукти и услуги

Селен Микро

Билков крем за лице с Алое Тонус...

Рутаскорбин

Рутаскорбин

Рутаскорбин

Рутаскорбин

Инфлуцид

ЖЕЛАТИНА

Цена: 8.70 лв.
1 2 3 4 ... 24 25 26 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...