КАРНИТРИН

Мазнините са прекрасен източник на енергия и затова нашият организъм се запасява с енергия във вид на мазнини. Има обаче един проблем – те много лошо «горят».
Този проблем прави почти всеки от нас заложник на излишното тегло. Ако ни потрябва енергия, то организмът ще „изгаря” за производството й всичко, което му е удобно – белтъчини, въглехидрати, но само не и «огнеупорните» мазнини.
От друга страна, ако в организма се появи излишък на енергия, то той я преобразува и натрупва във вид на мазнини. И по такъв начин така любимите ни сладки въглехидрати, само след няколко часа се оказват трансформирани в мастна тъкан.

Само по един начин може да се разкъса този порочен кръг – мазнините да станат горими и едновременно с това да се намали вероятността за превръщане на въглехидратите в мазнини. Удивителното е, че нашият организъм има такива възможности! Истината е, че за това се изисква наличието на специални биокатализатори. Всички те влизат в състава на «Карнитрин» - нов ферментен активатор на мастния обмен.

Категории: Здраве и красота, Лекарства

Намерете в: СИБИРСКО ЗДРАВЕ


Да Не

Подобни продукти и услуги

Йодис концентрат

Селен Микро

Лецитин от слънчоглед на прах

Билков крем за лице с Алое Тонус...

Билков крем за разширени вени Венокастан

Вивотон

ЖЕЛАТИНА

Цена: 8.70 лв.

ВИТАМИН С АКТИВ 300 mg

1 2 3 4 ... 24 25 26 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...