ZERO ACID / ЗЕРО АЦИД

ZERO ACID / ЗЕРО АЦИД

хранителна добавка премахваща киселините!

10 дъвчащи таблетки

Какво представляват „киселините”?

„Киселините” са усещане за болка и парене в областта на стомаха и хранoпровода, често съпровожданo с гадене и тежест, и са свързани с повишена стомашна киселинност.Кога се появяват киселини и други неприятни стомашни усещания?

„Киселините” се появяват при здрави хора като временно функционално стомашно нарушение, дължащо се на неправилно хранене - приемане на дразнещи храни, подправки, газирани напитки и алкохол.

Неприятни стомашни усещания се наблюдават често и при бременни жени.

Функционални стомашни нарушения може да се наблюдават и при стрес.За бързо и ефективно овладяване на тези стомашни нарушения МЕДИКА АД предлага новия продукт ЗЕРО АЦИД.ЗЕРО АЦИД е добре балансиран продукт съдържащ естествени минерални соли. Продуктът е изработен по немска технология, под формата на дъвчащи таблетки.

Категории: Здраве и красота, Лекарства

Намерете в: МЕДИКА


Да Не

Подобни продукти и услуги

Пентаксим шприц амп

Прегнил амп

Вивотон

Цинабсин

Пълноценен пробиотик с мултищамове

ГЕРИСАН-сироп

Апегра

Геримак

1 2 3 4 ... 24 25 26 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...